Wednesday, December 1, 2010

muka sembab

video 
Salam.. pagi pagi yang indah hari ini....kalau bosan layan la youtube cik shida yang memang selamba.Ha ha ha ha..Anyway guys, ni aku curi dalam laptop cik a.m.y aku nie (tuan aku). Sudah lama video ini dalam laptop dia..ni masa dia pergi MITF awal tahun ni. Ini pameran toys. Dia ni memang takder kerja...ini lah keje dia...Aku layan video nie...memang MUKASEMBAB...So, enjoy la ye..Hari ni, aku lupa nak gosok gigi.Teddy bear pun ada gigi ma....

4 comments:

  1. hi teddy..sihat tak hari ni??

    apa plan hari minggu?? :)

    ReplyDelete
  2. salam little teddy

    teddy tak baik oo curik2x nie
    minta izin dr cik amy lain kali tau
    hihi
    layannnn

    ReplyDelete
  3. MaWaDDaH...

    hi...aku follow tuan aku g oversea .fuh..cam lama giler tak tgk blog nie...


    Dia daya..

    salam maal hijrah dehh..kang aku mintak tecekik dia tgk aku leh bercakap.Mana kau nak?heee

    ReplyDelete
  4. salam, lama tak buat blog?? naper??

    hikhik, baik tak yah bagitahu
    kang tercekik cik amy bila dengar teddy dia bercakap
    hahaha

    ReplyDelete