Monday, December 13, 2010

she is looking for him..(misi minah aku ni)

Hi all...
             Hari ini aku nak habaq mai kat hang pa nie. Sebenarnya tuan aku ni tengah bengong...dah senget, harap muka jer qute tapi jiwa keliru...huuuu. Macam ni la yer...arituh dia pergi wedding kawan dia kat Telok Mas (kalau tak tahu silalah tengok kat google map ye) . Biasala...tuan aku kan comel...tetiba ada mamat ni dok usha dari awal dia kat meja makan, sampai lah nak balik...

            Masa nak balik tuh, sesuatu yang tak disangka....kebetulan diorang nie gerak reramai ke kerete. Sekali tengok ada dua biji saga kaler putih...nombor plat pun lebih kurang sama..aiseymannnnn...Rupa -rupanya mamat tuh pun naik kete salah satu kete putih tuh dimana tu kete dia la.Boleh lak tersama kaler,tersama jenama,tersama huruf nombor plat.....huaaahhh macam ada jodoh. Mamat ni nak usha la tuan aku nie....mintak nombor telefon, tapi dia tak bagi pun sebab malu ngan kawan-kawan mamat tuh...ramai sangat. Jadi nak cover malu tuh, minah nie g shoot lak gambar mamat tuh....

            Kalau korang nak tahu, hari hari minah ni dok angau mamat nie. Tu yang aku publish sonyap-sonyap nie....klau sapa-sapa kenal, tolong aku weh..Tolong yer...heee. Ni dia gambar mamat tuh yang pakai spec itam tuh, tak lah hensem kot...tapi boleh la.Yang pasti Elvis aku lagi encem.he he he he


misi mencari mamat ni

16 comments:

  1. Semoga tuan kamu bertemu dengan jejaka idaman dia tu

    daya tak kenal jd xdpt tlg

    ReplyDelete
  2. Dia daYa..

    aku pun berharap...sebab hari hari dia angau.Hiishhh

    Cik Olive

    ya..moga moga...huhuhu.Hensem ke mamat nie?

    ReplyDelete
  3. haha!!! ala napa tuan tak bagi no phone.. kan da angau.. semoga dapat berjumpa lelaki tu ya :)

    ReplyDelete
  4. dah sampai angau tu
    lain kali dah suka jangan malu2x
    hihi

    ReplyDelete
  5. Amirrah Zawani ! padan muka dia,jual mahal tak nak bagi no...what to do.hahahahaha.Aku pun harap dia dapat jumpe ngan lelaki itu oh yeah.

    Dia daYa ! agaknya minah ni memang perasan comel sgt kot tuh yang jual mahal..tol tak.heheheh

    E.d.Y ! oh edy...tah tah memang betul tuh kaauuu.huuu...who knows..hehehehe

    ReplyDelete
  6. kalau macho tu aku la...kalau tak, bukan..hehehe

    ReplyDelete
  7. salam

    nanti daya cuba buh kat FB yer
    cari mamat tu

    ReplyDelete
  8. E.d.Y ! kau macho ke Edy.hahaha

    Dia daYa ! tq daya...heheheh

    ReplyDelete
  9. macho gak la dari aaron aziz..haha

    ReplyDelete
  10. kahkahkah...sape suh jual mahal..kang dah rugi...gtau tuan teddy okeh...hehehe

    ReplyDelete
  11. addahh! kalau aku gtau dia mesti tercekik tgk aku leh bercakap..Huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. E.d.Y : Elvis lagi macho aaa

    MawaDDah : rugi satu darham....heee

    ReplyDelete