Friday, April 8, 2011

yang hidup tetap mati...

    Selamat hari sabtu semua...
Entry kali ni aku nak kongsi sedikit pasal aku yang bersikap sinikal..huhuhu a.k.a sinis. Minggu lepas, aku tengok tuan aku stress semacam. Kesian jugak tengok dia, mungkin sebab banyak kerja agaknya. Jadi aku ni kan bear yang prihatin ke atas tuan dia kan kan kan, jadi aku bernekad untuk membantu dia untuk kurang kan stress dia. Minggu lepas aku pergi ke kedai badan a.k.a Bodyshop. Aku bercadang nak belikan dia sesuatu yang boleh membuatkan dia rasa lebih CAnnnteekkk gitu.Hehehe. Memandangkan umur dia ah lanjut, jadi aku bersetuju untuk belikan dia benda alah ni. Aku pun dok tau apa dia, tapi kat kotak tuh tulis Night cream.Aku rasa krim anti penuaan kot.Huhuuhuhuhu...
Agak agak kan, dia kecik hati tak?Atau dia seronok sebab dapat kurang kan kedut kedutan kat muka dia? Atau dia terkejut balik umah ada menda nie(Asal free, dia belasah aje)...Ahhh aku tak kisah semua tuh, janji niat aku memang dah nak bagi dia. Dan harap harap dia suka.




 
p/s : kat kotak tuh tulis slowing the ageing.Ahhhh...yeke?Korang cuba la beli.Heheheh



aku yang sengal,

6 comments:

  1. pesan dekat tuan, jaga kesihatan :) nak jugak benda tuuuu, hahaha.

    ReplyDelete
  2. Zizie Zizot...
    ayyaaaii mam.Akan ku sampaikan. Ahh ko dah ada kedut-kedut ke nak benda tuh.Tak payah ah membazir.huhuhu

    ReplyDelete
  3. habis tu kedut2 kat muka tuan ko berkurang tak? hehehe...pandai teddy pilih tuk tuannya..tuk aku xder ker...sobsobsob....

    kim slm ah kat tuan ko...hehe

    ReplyDelete
  4. Adah...ehhh of coz la kurang.Tak sia2 bagi tau.hehehe.Aku memang pandai ,akulah teddy yg bijaksana ok.

    Ok..aku sampaikan salam ko ..

    ReplyDelete