Wednesday, April 6, 2011

cun macam maya karin?

 hi hi hi..

Dalam entry ni aku tak nak omong banyak banyak.Aku nak cakap yang tuan aku ni memang cepat perasan...pantang orang puji. Huhuhuh....Arini dia dok senyum sorang-sorang, sebab arini dah 2 orang puji dia lawa.Uuweeeekkkk..aku rasa cam nak muntah darah.Huhuhu..habis la...sampai sok subuh tersengih la minah nie.Kalau korang nak tau, make up dia arini yaRabbi....tebal yang amat!.Huuu mcm antu cina.

Takperla, ini je gambar dia yang aku ada.Nanti ada peluang aku curik gambar yang clearrrrr and clean punya. 
Huhuhuhu.


aku yang sengal,
littleteddypink@TP@beruang

1 comment:

  1. ngeeee..sempat lagik main curik2 gambar tuan ko..hehe

    ReplyDelete