Thursday, February 17, 2011

siapakah gerangan ini?





 Salam jumaat kengkawan....
Semoga hari ini ceria buat anda semua kerana sok kan sabtu...leh bangun lambat kan?Atau dalam erti kata lain hari membasuh sedunia atauuuuuuuuu...hari berdating dengan gewe sedunia...(jangan pegang-pegang...) hehehehe ..
Aku masih takder mood nak update blog aku yang maya karin ini..ehhh tetiba je .Alam maya ni buat aku kuat berangan...lagi lagi aku seekor teddy bear kan?...comel lak tuh...?kah kah kah...tapi malangnya aku tak suka memancing...tetiba jek.

Di sebabkan aku takdak mood nak update yang best best...ini je aku leh updat. Di atas ini disertakan sekali sekeping gambar yang mungkin korang tak tahu.Aku jumpe dalam internet...ada mat saleh letak. So, cuba kengkawan teka siapakah dia. Aku sendiri pun tak tahu.Tapi aku rasa dia penyanyi...suka buat show dengan gitar kapork dia.Keh keh keh..teka teka.

Cerita pasal gitar, tuan aku berangan nak jadi Yuna konon....main gitar bebal tak terer terer...pastuh sengal jari jari..dah kasar.Sapa la nak ngorat ko minah oooiiii...Maybe she is lonely kot...wat keje keje tak berpekdah tuh...Anyway, ini je la aku nak bebel...Have fun this weekend....!hehehehhe

5 comments:

  1. tuan ko tu mesti kiut kan teddy...macam yuna jugak...kim salam ea kat die...:)

    ReplyDelete
  2. adah...haah dia memang perasan kiut.Ko tak yah la igt dia kiut...Aku je yang kiut.Hahaha.Ok..nanti aku sampaikan salam ko ye...

    ReplyDelete
  3. huhuhuhu... aku main trompet tau la... huhuhu...

    ReplyDelete
  4. sape tu?xkenal pun

    happy weeeknd

    ReplyDelete
  5. Abang Jonni..huhuhu kagum aku ko pandai main trompet..mesti cam kenny G ek.


    E.d.Y...ko sorang je yg tanya sapa tuh. Setau aku tuh Jason Mraz...tapi tak tahula.Aku taip Jason Mraz kuor gambar tuh,huhuhuhu

    ReplyDelete