Tuesday, November 29, 2011

when it comes it will come


Assalammualaikum...! hahahaha. lama sudeyyy aku tak update blog aku ni weh..Sebenarnya aku ni, tak tahu nak cakap apa dalam blog ni. Aku sendiri takder aktiviti duduk kat umah tuan aku tuh.Makan tido tgk tv makan tdo tgk tv (dah!) hmmm aje. So...aku rasa la kan..aku nak pergi cari kerjaya la kan.BAru syokk hidup nie,Mana tau .leh kaya aku .HAHAHAHA. Rasa macam nak jadi artis, tapi haram...ada ke orang nak ambil teddy bear berlakon?Sengal tul aku nie. Ok. la tak apa la..abaikan .Yang pasti aku nak pergi cari kerja. Nak register JOBSTREET nie.Muahahahah. Nanti dah dapat keje, aku inform korang wokey.
Adios Amigos.Hahahaha

1 comment:

  1. dok mkn tido... mkn tido kan best teddy...
    huhuhuhu...

    ReplyDelete