Thursday, June 9, 2011

. . . saya rindu kan Lisa surihani . . .


T.O.L.O.N.G

 * boleh tak tolong aku carik idea untuk aku update blog aku...agar aku boleh menjadi seekor teddy bear yang femessss  di abad ini.

* boleh tak tolong aku carikkan aku pasangan yang sama beberbulu(bear macam aku la)

* ada sapa nak bela aku tak ?sebab aku nak antar surat resign aku kat Cik. A.M.Y aku yang dah lama sangat duduk di bawah ketiak dia..huuu tak tahan dohhhh.

* agak -agak kalau aku g karAOke kat kat GREEN BOX orang lari tak? yelah..aku kan comel..huhuhu.

* macam mana aku nak g bersiar-siar sedangkan orang awam tak boleh menerima hakikat bahawa aku adalah teddy bear yang boleh berblog.HUuuuuUHHHuuuuu~~~~~~~.

* SEKIAN ,TERIMA KASIH. sapa-sapa nak jawab..jawab lah dengan ikhlas.

p/s apa pun aku tetap rindukan nora elena...ke lisa...ke ..aaahhhh aron aziz la.hahahah

3 comments:

  1. Hahha ok² the very 1st step ko kena yakin ngan diri dan kebolehan ko!
    jangan peduli sangat cakap² orang.. Yang kurang baik ko dengar pastu kasi keluar telinga kiri.. Yang baik ko jadikan panduan! ;D


    Aku lebih rindukan Neelofa dalam drama kul 10.00mlm tv3, sabtu 2 minggu lepas. COMEL habis bila dia bertudung.. ;)

    ReplyDelete